DVD Kostrena pod starim vodstvom i s novim vozilom spremno dočekuje sezonu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kostrena održalo je Izbornu skupštinu na kojoj je potvrđen novi četverogodišnji mandat dosadašnjem rukovodstvu Društva. Na čelu DVD Kostrena ostaju predsjednik Zlatan Marunić, zamjenik predsjednika Ljubomir Franelić, zapovjednik Alen Krmpotić, zamjenik zapovjednika Borislav Dobrić i tajnik Zlatko Šoić.

Skupština je bila prigoda i za predstavljanje polovnog navalnog vatrogasnog vozila marke „Dennis“, koje je DVD Kostrena kupilo većim djelom vlastitim sredstvima, zahvaljujući višegodišnjem racionalnom upravljanju financijama i uz pomoć donacija Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije i Primorsko-goranske županije. Ključeve kamiona, zapovjedniku Alenu Krmpotiću, predala je načelnica Općine Kostrena Mirela Marunić, uz želju da bude više preventivnog djelovanja, a manje intervencija na terenu.

Predstavnici DVD Kostrena zahvalili su Općini Kostrena na proračunskim sredstvima za redovnu djelatnost Društva i donatorima koji su pomogli u nabavci vozila.
Prigodnim riječima Skupštini su se obratili i predsjednik Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije Slavko Gauš i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Bakra Darko Pavletić.