Maškare va Kostrene uz grupu VENUS

I pretposljednje subote ovogodišnjeg karnevala, maškarani tanci u organizaciji Karnevalske grupe Špažičari, napunili su dvoranu Narodne čitaonice Sveta Lucija u Kostreni. Razdragane kostrenske maškare i njihove goste do ranih jutarnjih sati zabavljala je grupa Venus, a u goste su im došli grupa “Siti i pijani” i začetnici Riječkog karnevala, grupa “Lako ćemo”, koja je kao najbolja grupa osvojila “tortu Špažičari”, kostrenske slastičarnice Snjeguljica.

Špažičari su svoje goste tradicionalno počastili kupusom i kobasicama te domaćim fritulama i kroštulima.

Nezaobilazan dio maškaranih tanci je i vesela tombola čije su nagrade osigurali Pizzeria “Anić” Kostrena, Pizzeria “Paris” Kostrena, Pizzeria “N.S. Savannah” Kostrena, Kozmetički salon “Studio Gloss” Rijeka, Pekara “Sveti Kuzam” i Dundo d.o.o. Kostrena.

Špažićari vas pozivaju i slijedeće subote 6.2. od 21:30 sati na posljednje ovogodišnje maškarane tance. Svoj dolazak najavili već su Mesopustari Kraljevice, udruge iz koje dolazi ovogodišnja kraljica Riječkoga karnevala Sandra Ložnik Videčak.

Ulaz i rezervacije stolova se ne naplaćuju. Svoj stol/stolove možete rezervirati te dobiti dodatne informacije na 098/906-47-13 (Dario Modrić, predsjednik Karnevalske grupe Špažićari Kostrena.