Mobilni ured MUP-a – 5. svibnja 2016. godine, Sportska dvorana Kostrena

U cilju olakšavanja problema i poteškoća s kojima se pojedinci susreću te poboljšanja kvalitete u pružanju usluga građanima, Ministarstvo unutarnjih poslova nastavlja s projektom Mobilnog šalterskog ureda (mobilni kofer), odnosno mobilnog ureda za obavljanje upravnih poslova.

U četvrtak, 5. svibnja 2016. godine u vremenu od 12.00 do 14.30 sati u prostorijama Sportske dvorane Kostrena, Žuknica 1b, bit će postavljen mobilni šalter Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave Primorsko-goranske Rijeka, Sektora upravnih i inspekcijskih poslova. Šalter će biti smješten u prostoriji za sastanke, a ulaz je s južne strane dvorane.

Na šalteru će mještanima biti omogućeno podnošenje zahtjeva za ishodovanjem isprava.

Navedeni mobilni ured je osposobljen za obavljanje upravnih poslova i to poslova prijavništva (prebivalište i boravište), osobnih iskaznica, putovnica, vozačkih dozvola, registracije vozila, MBG-a. Namjena je mobilnog šalterskog ureda, između ostalog, odlazak do udaljenijih mjesta gdje je usluga šalterskog poslovanja potrebna, a nije dostupna preko stacioniranih objekata Ministarstva unutarnjih poslova.

Više možete pročitati na www.mup.hr.