Održana skupština Turističke zajednice Općine Kostrena

U petak 18. ožujka, Turistička zajednica Općine Kostrena, održala je 12. redovnu, godišnju Skupštinu. Predsjednica Turističke zajednice i Turističkog vijeća, Mirela Marunić, pozdravila je prisutne i izrazila zadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

“Unatoč industriji, Kostrena ima turistički potencijal, tim više jer se turizam ne oslanja samo na more i sunce, a to dokazuju i naši sve bolji rezultati. Razvijat ćemo turizam doživljaja i brendirati Kostrenu kroz one potencijale koje imamo -naše pomorce, sport, nautiku, gastronomiju, atraktivne manifestacije, a posebno kroz povezivanje i kvalitetnu suradnju na stvaranju turističkog proizvoda, tako da vjerujem kako će rezultati iz godine u godinu biti sve bolji”, kazala je u uvodnom govoru Mirela Marunić.

Članovima Skupštine podneseno je izvješće o radu Turističke zajednice, Turističkog ureda i direktora Turističkog ureda TZO Kostrena za 2015. godinu te izvješće Nadzornog odbora TZO Kostrena u 2015. godini.

U svom izvješću o radu Turističkog ureda TZO Kostrena, direktorica Sandra Svetić, prisutnim je članovima Skupštine predstavila postignute rezultate.

Turistički ured Turističke zajednice Općine Kostrena u 2015. godini ostvario je dobre poslovne rezultate i odradio uspješnu turističku godinu. Svi pokazatelji – od ostvarenih noćenja, do broja dolazaka i posjećenosti manifestacija u značajnom su porastu u odnosu na prethodnu godinu.

“Rezultat je to kvalitetnog rada i sustava informiranja gostiju, ali i sve atraktivnijih događanja kojima želimo brendirati Kostrenu jer za razvoj turističke destinacije nužno je podignuti kvalitetu i atraktivnost smještajnih kapaciteta, ali i događanja koja moraju biti originalna i prepoznatljiva”, naglasila je direktorica Turističkog ureda Sandra Svetić.