Poziv na prezentaciju programa “27 SUSJEDSTAVA”

U srijedu 5. listopada 2016. s početkom u 10 sati u prostoru Narodne čitaonice Sveta Barbara, Trg Svete Barbare 1 u Kostreni,  organizirat će se prezentacija  programa “27 susjedstava“, jednog od sedam programskih pravaca u okviru programa “Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture”.

Osim upoznavanja  sudionika s programskim pravcem “27 susjedstava”, namjera je osvijestiti zajedničke potencijale te predložiti kako putem njih odgovoriti na društveno kulturne izazove, potaknuti na suradnju i motivirati sudionike na uključivanje u ovaj projektni pravac. U praktičnom dijelu sudionici će dobiti upute kako kvalitetno popuniti prijavni obrazac i timovima jedinica lokalne samouprave olakšati proces prijave projekata.

Potvrde o sudjelovanju dostavljaju se putem e-maila: obala27@rijeka2020.eu. Mole se sudionici da sa sobom ponesu blok za pisanje i olovke. Prezentacija s radionicom započet će u 10 sati s planiranim trajanjem do 14 sati uz nekoliko pauza s osiguranim osvježenjem za sve sudionike.