Pozivamo vas na utakmicu Hrvatske vaterpolo lige

Pozivamo Vas na vaterpolo utakmicu 1.B Hrvatske vaterpolske lige u subotu, 11. lipnja 2016. u 20,30 sati na otvorenom bazenu Kantrida (u slučaju lošeg vremena utakmica će se odigrati u zatvorenom bazenu).

Sutrašnja utakmica između VK JADRAN Kostrena i VK ZADAR Zadar odlučivati će o ovogodišnjem naslovu prvaka 1.B HVS lige. Pobjedom, VK JADRAN Kostrena ostvario bi povijesni uspjeh kluba osvojivši svoj prvi naslov prvaka u ovom rangu natjecanja. Obzirom na značaj same utakmice, istoj će nazočiti i pobjedniku 1.B HVS lige osobno uručiti pobjednički pehar i zlatne medalje gospodin Predrag Sloboda, predsjednik Nacionalnog vijeća za sport i predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Inače, Vaterpolo klub JADRAN Kostrena, koji ove godine slavi svoju 15. godišnjicu osnutka, uz VK PRIMORJE jedini je vaterpolo klub iz Primorsko-goranske županije koji nastupa u nekom ligaškom natjecanju ove godine. U dosadašnjih 15 godina aktivnog ligaškog natjecanja, brojna poznata vaterpolo imena su s ponosom nosila kapicu kostrenskog JADRANA, među inima i naš proslavljeni europski, svjetski i olimpijski prvak Igor Hinić i sadašnji osvajač titule europskog klupskog prvaka Josip Vrlić član dubrovačkog JUG-a i reprezentacije Brazila. Današnju postavu ekipe čine neki od sadašnjih (Vrlić, Mudražija) i bivših prvotimaca VK PRIMORJA te juniori istoimenog kluba koji imaju jedinstvenu priliku kaljenja i pripreme za buduće nastupe u prvoj ekipi VK PRIMORJA.

Vidimo se sutra na uzavrelom bazenu Kantrida!