Primanje udruge UDVDR Kostrena

Općinska načelnica primila je u općinskoj Vijećnici članove UDVDR Kostrena koji su na 20. sportskim igrama dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ osvojili 1. mjesto.

Pod pokroviteljstvom PGŽ i Općine Baška u subotu, 6. svibnja, održale su se igre na kojima je sudjelovalo preko tisuću natjecatelja iz cijele županije. U konkurenciji sedamnaest udruga, UDVDR RH- ogranak Kostrena osvojila je prvo mjesto i prijelazni pehar kao sveukupni pobjednik igara. Natjecanje se održalo u deset disciplina: malom nogometu, boćanju, pikadu, kuglanju, streljaštvu, stolnom tenisu, šahu, briškuli i trešeti te potezanju konopa. Drugo mjesto pripalo je UDVDR klubu Rijeka, a treće UDVDR ogranku Rab.

Predsjednik udruge, Franjo Božinović, predstavio je hodogram aktivnosti udruge kroz 2016. i 2017. godinu te zahvalio općinskoj Načelnici i Općini Kostrena na prepoznavanju važnosti i pokroviteljstvu za aktivnosti udruge.

Načelnica Općine Kostrena, Mirela Marunić, čestitala je članovima na ostvarenom rezultatu te u ime Općine Kostrena predsjedniku uručila prigodan znak pažnje.