Rijeka tatoo expo u Sportskoj dvorani Žuknica 25.-27.11.2016.

Na ovogodišnjem Rijeka tatoo expo gostovat će čak 65 domaćih i inozemnih tatoo umjetnika iz 12 europskih zemalja. Tatoo umjetnici natjecat će se tijekom tri dana u različitim kategorijama (black & gray, color, small tattoo, realistic i slično), a u nedjelju će se objaviti pobjednik konvencije.

Rijeka tatoo expo svaki dan u popodnevnim satima nudi i zabavni program: ples na svili, pole dance, capoeira show, bendovi, DJ, Pin-up show… Uz navedeni zabavni program, brojni će riječki umjetnici izlagati svoje radove (suveniri, nakit, torbe…) koji će se moći i kupiti.

Zajedničkom suradnjom Općine Kostrena, Odborom za socijalnu i zdravstvenu skrb, Turističkom zajednicom Općine Kostrena, Udrugom Ri Rock te NL Professional Hairdresser & Barber Shopom, tijekom Tatto konvencije odvijat će se i humanitarno sakupljanje donacija za dvije kostrenske obitelji čija djeca boluju od cerebralne paralize. Akcija humanitarnog sakupljanja donacija nastavlja se tijekom još dva događaja: Mikulne i Ri Rock festivala u prosincu.

Sve informacije o događaju možete pronaći na Internet stranici Rijeka Tattoo Expo, na stranici Turističke zajednice Općine Kostrena, a novosti pratiti putem Facebook stranice.

 

 

Program-expo-2-1030x728