Selekcija HNS-a obranila naslov na 11. malonogometnom Memorijalu Milana Perovića

U finalnom dvoboju ekipa Hrvatskog nogometnog saveza svladala je Rijeku s 8:3, a u dvoboju za treće mjesto Orijent 1919 bio je s 2:1 bolji od domaćina Pomorca 1921.

HNS-ova selekcija obranila je naslov pobjednika Memorijala Milana Perovića, u finalu 12. izdanja ovog tradicionalnog malonogometnog turnira svladala je veterane Rijeke čak s 8:3, osvojivši trofej po četvrti put. Po dva pogotka za pobjednike postigli su nekadašnji reprezentativac, nogometaš Orijenta i Rijeke, a sada stanovnik Kostrene Damir Milinović te Radić i Župetić, po jedan Mumlek i Peternac, dok su za Rijeku bili strijelci Rački, Flego i Mrnjaus. U dvoboju za treće mjesto Orijent 1919 je pogocima Škufce i Mladenića s 2:1 svladao domaći Pomorac 1921, za koji je strijelac bio Renato Smolić.

U polufinalnom dvoboju Rijeka je nakon velikog preokreta pobijedila Kostrenjane 5:4, s po dva pogotka Račkog i Flega te jednim Dobrića, za Pomorac 1921 dva gola je postigao Šime Kurilić, a po jedan Dalibor Boljat i Marko Bučić. Selekcija Hrvatskog nogometnog saveza je s 5:1 bila bolja od Orijenta, golove za pobjednike dali su Peternac, Milinović, Mumlek, Vidović i Radić, a za poražene Čačić. Sve susrete vodio je sudac Damir Volf.

Turnir su u kostrenskoj sportskoj dvorani i ove godine organizirali veterani Pomorca 1921, čuvajući uspomenu na svog velikog prijatelja, kostrenskog sportskog kroničara i dugogodišnjeg novinara Novog lista i Sportskih novosti. Već po tradiciji sudjelovale su veteranske momčadi klubova koje je pokojni Milan najviše pratio i volio, Pomorca, Orijenta i Rijeke, uz dodatak selekcije Hrvatskog nogometnog saveza.

Za Pomorac 1921 nastupili su Ivan Crnković, Kristijan Kurilić, Hrvoje Dragosavić, Marko Bučić, Dalibor Boljat, Ratko Miljković, Renato Smolić i Šime Kurilić.