Uskršnji bonovi su mali znak pažnje našim mještanima

Općina Kostrena kontinuirano promišlja o potrebama svih svojih mještana, stoga će i ove godine povodom uskršnjih blagdana prigodnim poklon bonom darivati svoje starije mještane i osobe s poteškoćama u razvoju. Proračunom je predviđeno ukupno 27.000,00 kn za kupnju uskršnjih bonova te je time Kostrena jedna od rijetkih općina koja vodi računa o ovakvom obliku darivanja mještana u prigodi oba velika kršćanska blagdana – Božića i Uskrsa.

Poklon bon dobit će mještani stariji od 80 godina, uključujući osobe koje će u 2016. napuniti 80 godina, djeca i osobe s poteškoćama u razvoju i korisnici radne terapije. Vrijednost bona ove godine nešto je viša u odnosu na prethodnu i sada iznosi 130 kuna, a moći će se iskoristiti u Supermarketu Plodine Kostrena. Osobama koje su smještene u domovima, iznos će se uplatiti na račun. “Uskršnji bonovi su mali znak pažnje našim mještanima i način da im zahvalimo za doprinos koji su oni dali zajednici”, obrazložila je takvu odluku Općine Kostrena, njezina načelnica Mirela Marunić.

Članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb posjetit će mještane i osobno im uručiti poklon bonove u razdoblju od 16.03. do 21.03.2016. godine.

Općina Kostrena u povodu nadolazećih uskrsnih blagdana, svim mještanima Kostrene, želi sretan i blagoslovljen Uskrs!