SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Poziv na Kongres poduzetnica 2019 Hrvatske i regije

Poštovane članice i članovi!

Virtualni ženski poduzetnički centar, najveća hrvatska asocijacija koja okuplja žene u poduzetništvu, vas poziva na 4. Kongres poduzetnica koji će se održati 8. ožujka 2019. godine u Zagrebu (City Plaza kongresni centar).
Kongres poduzetnica, kao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu Jugoistočne Europe, okuplja više od 500 poduzetnica iz Hrvatske i regije, a ovogodišnji kongres će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.
Kongres poduzetnica je bio i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih onih žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru.
Sudjelovanje na kongresu i praćenje svih sadržaja Kongresa poduzetnica je besplatno, uz obaveznu prethodnu registraciju putem prijavnog linka
Prijava na Kongres poduzetnica.
Istovremeno u sklopu Kongresa poduzetnica održati će se Poduzetnički sajam s ciljem promocije i prodaje proizvoda i usluga.
Zakup promotivno-prodajnog prostora na Poduzetničkom sajmu iznosi 15.000 kn + PDV, a uključuje sljedeće:
– najmanje 15 četvornih metara prostora – za max. 10 izlagača,
– stolovi dužine 1,7 m i stolice,
– besplatan WiFi,
– priključak struje te
– besplatan doručak i ručak s pićem za sve sudionice promotivno-prodajnog prostora.

Ovisno o iskazanom interesu, Udruženje obrtnika Rijeka će svojim članovima/cama koji imaju podmiren komorski doprinos sufinancirati troškove promotivno-prodajnog prostora na Poduzetničkom sajmu.
Sve ostale informacije možete potražiti u agendi Kongresa poduzetnica te na službenoj stranici kongresa www.kongres.poduzetnica.hr.