SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Zapisnik sa potencijalnim investitorom ADRIATECH d.o.o.

Sastanak je održan s ciljem upoznavanja zeinteresiranog investitora, direktora tvrtke ADRIATECH d.o.o. sa investicijskim potencijalima Općine Kostrena. Tvrtka se bavi trgovinom građevinskih tehničkih materijala.

Naziv sastanka: Sastanak sa investitorom – tvrtka ADRIATECH d.o.o.
1. Mjesto: Zgrada Općine Kostrena, Sveta Lucija 38 Početak: 09:00
Dan i datum: Utorak, 26. travanj 2016. Završetak: 11:00
2. Prisutni:
  1. Sandra Pavlak, savjetnica Načelnice za gospodarstvo
  2. Dean Pavlak, Consilio d.o.o.
  3. Martina Zekić, Općina Kostrena
  4. Fulvio Losurdo, direktor ADRIATECH d.o.o.
3. Odsutni:
4. Dnevni red:
  1. Prezentacija djelatnosti tvrtke ADRIATECH d.o.o.
  2. Prezentacija investicijskih potencijala Općine Kostrena
  3. Zaključna rasprava
Ad.2. Izvještaj sastanka

Sastanak je održan s ciljem upoznavanja zainteresiranog investitora, direktora tvrtke ADRIATECH d.o.o. s investicijskim potencijalima Općine Kostrena. Tvrtka se bavi trgovinom građevinskih tehničkih materijala.Na početku  sastanka G. Losurdo prezentirao je djelatnost  tvrtke, koja osim sjedišta u  Matuljima, ima predstavništva u Dugopolju i  Zagrebu. Iskazao je interes za ulaganje na području Općine Kostrena i poslovnu prisutnost na istočnom dijelu riječkog prstena. Informativni sastanak organiziran je temeljem iskazanog interesa  investitora za preseljenje sjedište firme ADRIATECH d.o.o. na područje Općine Kostrena. G. Losurdo zainteresiran je za zakup hale na području Radne zone Šoići ili nekoj drugoj lokaciji u Općini Kostrena, minimalne površine od  350 do 400 m2 natkrivenog prostora te  400 do 500 m2 otvorenog prostora za manipulaciju i parkiranje vozila kupaca. Odabrana hala trebala bi imati  karakteristike pogodne za obavljanje djelatnosti tvrtke.

Od strane Općine Kostrena prezentirane su mogućnosti koje se nude za ulaganja na prostoru Općine, od pogodnosti položaja, prometne dostupnosti, prirodnog prirasta i povećanja broja stanovništva, izrazito visokog indeksa razvijenosti, programa poticanja poduzetništva te administrativnih snaga lokalne samouprave, uvijek dostupnih potencijalnim investitorima za moguću pomoć i upite.

G. Losurdo pokazao je značajan interes za navedeno, te navodi da u slučaju pronalaska prihvatljive lokacije u Općini Kostrena, planira angažirati na početku dva djelatnika s tendencijom dodatnih zapošljavanja  mještana Kostrene.

Na kraju sastanka zaključeno je kako će se aktivno raditi na pronalasku adekvatne lokacije kako bi se ostvarila potencijalno uspješna poslovna suradnja.

Zapisnik vodila: Martina Zekić