SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Zapisnik sa sastanka LAG Vinodol – svibanj 2016

Sastanak je održan s ciljem kako bi se dogovorile daljnje aktivnosti i plan rada Lag-a Vinodol na području Općine Kostrena. Budući da su na prošlom sastanku, održanom u prosincu 2015. godine, većina predstavnika poljoprivrednog i ribarskog sektora upoznati sa aktivnostima i zadatcima Lag-a, dogovorena su dežurstva svakog drugog ponedjeljka, dakle svakih četrnaest dana.

Naziv sastanka: Sastanak sa predstavnicima LAG-a Vinolol – dogovor o daljnjim aktivnostima na području Općine Kostrena
1. Mjesto: Zgrada Općine Kostrena, Sveta Lucija 38 Početak: 09:00
Dan i datum: Utorak, 03. svibnja 2016. Završetak: 11:00
2. Prisutni:
  1. Sandra Pavlak, savjetnica Načelnice za gospodarstvo
  2. Martina Zekić, Viša stručna suradnica za financije i poslove riznice
  3. Ivica Jerčinović, predsjednik „Lag-a Vinodol“
  4. Silvana Manestar, voditeljica ureda „Lag-a Vinodol“
3. Odsutni:
4. Dnevni red:
  1. Upoznavanje prisutnih članova „Lag-a Vinodol“ sa aktivnostima Općine Kostrena na području gospodarstva i poticanja poduzetništva u prvoj polovici 2016. godine
  2. Uvod prisutnih članova Općine Kostrena sa aktivnostima LAG-a i Lokalnom razvojnom strategijom 2014.-2020.
  3. Rasprava o natječajima koji slijede
  4. Dogovor o aktivnostima i dežurstvavima od strane Lag-a Vinodol na području Općine Kostrena
Ad.2. Izvještaj sastanka

Sastanak je održan s ciljem kako bi se dogovorile daljnje aktivnosti i plan rada Lag-a Vinodol na području Općine Kostrena. Budući da su na prošlom sastanku, održanom u prosincu 2015. godine, većina predstavnika poljoprivrednog i ribarskog sektora upoznati sa aktivnostima i zadatcima Lag-a, dogovorena su dežurstva svakog drugog ponedjeljka, dakle svakih četrnaest dana.U vrijeme dežurstva predstavnici LAG-a će biti, počevši sa 09. svibnjem, u trajanju od 12:00 do 16:00 sati, dostupni potencijalnim korisnicima u prostorijama Općine Kostrena, u vidu informiranja, pomoći I podrške. Na prvom dežurstvu dogovoren je sastanak sa predstavnicima udruge Eko regija, sa kojima Lag-om uspješno surađuje.

Osim samih dežurstva na sastanku je dogovoren izlazak u medije – sa fokusom na list “Naša Kostrena” – gdje će se mještanima ukratko priopćiti najbitnije informacije vezane uz djelovanje Lokalne akcijske grupe, kao i informacije o samim dežurstvima i kontaktima na području Općine Kostrena.

Ad 2. Plan aktivnosti za naredni period
Sukladno dogovoru:

  1. Slijedom dogovora kako bi se osigurala podrška lokalnim gospodarstvenicima, počevši od 09. svibnja 2016. godine predstavnici LAG-a Vidnol biti će nazočni svakog drugog ponedjeljka, u trajanju od 12:00 do 16:00 u prostorijama Općine Kostrena
  2. Martina Zekić – pružiti pomoć predstavnicima Lag-a u komunikaciji sa gospodarstvenicima – slanje newslettera
Zapisnik vodila: Martina Zekić