SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | Kontakti

Novi vozni red linija 10 i 10A

Obavijesti

Od ponedjeljka, 27. travnja, u skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske o popuštanju epidemioloških mjera, KD Autotrolej kreće s normalizacijom prometovanja na svim gradskim i prigradskim linijama. Autobusi će voziti prema pojačanom voznom redu za nedjelju, a po potrebi vozni red će se prilagođavati i mijenjati.
Tako će vozni red za nedjelju biti pojačan dodatnim polascima, osobito u terminima koje radnici koriste za dolazak i odlazak na posao.
U narednom periodu, vozni red će se mijenjati, odnosno prilagođavati potrebama korisnika, kao što je bio slučaj i s izvanrednim linijama.
Također, za  sve korisnike javnog gradskog prijevoza u ponedjeljka, 27. travnja 2020. godine, kreće i prodaja mjesečnih prava, odnosno karata za mjesec svibanj i to po punoj cijeni za kategoriju radnika, koja je tijekom travnja bila smanjenja za 50 %.
U prodaji će biti i karte za sve kategorije korisnika prema redovnim cijenama. S radom kreće i prodajno mjesto Jelačićev trg 3 prema redovnom radnom vremenu, od 6:30 do 19:30 sati, te subotom od 7:30 do 16:30 sati. Mjesečne karte će se, kao i do sada, moći kupiti i na kioscima.

Novi vozni redovi za sve gradske i prigradske linije objavljeni su na internetskoj stranici KD Autotrolej, http://www.autotrolej.hr