SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Financiranje mjesečne karte javnog prijevoza učenicima srednjih škola tijekom obavljanja prakse

Informacije za građane Novosti

Općina Kostrena financirat će trošak mjesečne karte javnog linijskog prijevoznika KD „Autotroleja“ d.o.o. Rijeka redovnim učenicima srednjih škola koji dostave potvrdu o obavljanju učeničke prakse tijekom srpnja i kolovoza 2018. godine, a koji imaju prebivalište na području Općine Kostrena i koji ne ostvaruju pravo na financiranje troška prijevoza po nekoj drugoj osnovi. Financirat će se 100% iznos cijene mjesečne pokazne karte.

NAPOMENA: Potvrde o obavljanju prakse podižu se u školi, a dostavljaju osobno u radno vrijeme Općine Kostrena (pon, uto, čet i pet 8-12, uto 13-17), prizemlje, ured 1.

 

Općina Kostrena sufinancirala je prijevoz srednjoškolskih učenika do pune cijene tijekom školske godine 2017./2018. do što vrijedi do 30. lipnja i to za sve učenike s prebivalištem na području Općine koji pravo nisu ostvarili po nekom drugom osnovu. Zbog učenika koji obavljaju učeničku praksu tijekom ljetnih mjeseci ukazala se potreba za financiranjem pokazne karte i tijekom srpnja i kolovoza, što Općina već nekoliko godina financijski prati.