SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Najava duatlon lige Kostrena 2020.

Novosti Obavijesti

U nedjelju 11. listopada u Kostreni će se održati 3. kolo duatlon utrke. Organizator utrke je Triatlon klub Rival u suradnji s Triatlon savezom PGŽ. Liga se sastoji od 4 kola koja će se održavaju u Kostreni. Start će biti na parkiralištu Nova voda kod raskrižja za naselje Paveki. Najmlađi trče i bicikliraju u zaštićenom prostoru parkirališta, dok je za supersprint utrku predviđena na dionici prema Termolektrani uz posebnu regulaciju prometa.

Za ulazak u klasifikaciju je nastup u  prethodna dva kola, a za ukupni plasman boduju se tri najbolja rezultata postignuta na kolima Lige.

U nedjelju 18. listopada održat će se 4. kolo duatlon lige koje će ujedno biti i Otvoreno duatlon prvenstvo PGŽ-a.

Program:
9:00 prijave za KADETE/KADETKINJE, JUNIORE/KE, SENIORE/KE i VETERANE/KE
9:20 start za KADETE/KADETKINJE, JUNIORE/KE, SENIORE/KE i VETERANE/KE
10:00 prijave za CICI, POČETNIKE A i B
10:30h start utrke CICI kategorije, start utrke POČETNIKA A , start utrke POČETNIKA B

COVID protokol:
Ujutro prije natjecanja svaki klub za sve svoje takmičare treba preuzeti startne brojeve.
Startne brojeve po klubovima moći će preuzeti odgovorna osoba kluba nakon predaje popisa sudionika (sportaša, trenera i pratećih osoba) po klubu i individualnih izjava sudionika.
Punoljetni sportaši samostalno potpisuju izjavu sudionika, a za maloljetne sportaše obrazac potpisuje roditelj. Obrasci za popis i izjavu nalaze se na linku: https://rival.hr/.

Organizator moli sve sudionike da prije natjecanja izmjere temperaturu, da paze na razmak, dezinficiraju ruke i koriste zaštitne maskice. 

Obavijest o posebnoj regulaciji prometa:
Radi održavanja duatlon natjecanja u nedjelju 11. listopada te u nedjelju 18. listopada 2020. godine, u vremenu od 9 do 11 sati na dionici nerazvrstane ceste broj 55, od parkirališta Nova voda, od skretanja za stambeno naselje Paveki (Šojska ulica) do ulaza u pogon Termoelektrane, promet će se odvijati po posebnom režimu koji u naznačenom vremenu podrazumijeva zabranu prometovanja svih vozila, osim interventnih vozila, policije, vatrogasaca i vozila HEP-a.