SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Najava Međunarodnog rukometnog Kampa Hippocampus

Novosti

Kostrena će sljedećeg tjedna, od 2. do 7. srpnja biti domaćin Međunarodnog rukometnog Kampa Hippocampus koji će se u organizaciji rukometnog kluba Kvarner Kostrena održavati u kostrenskoj sportskoj dvorani.

Na kampu će sudjelovati djeca iz Hrvatske, Mađarske, Njemačke i Austrije.

Sportski direktor Kampa je profesor Zdenko Kordi, bivši izbornik hrvatskih rukometašica koji će biti zadužen za izradu, kontrolu i provedbu plana i programa treninga u Kampu. Uz Kordija u Kostrenu stiže još jedan bivši izbornik, profesor Vladimir Canjuga kojeg šira javnost pamti po nastupu na Olimpijskim igrama u Londonu što je i danas jedini nastup hrvatske ženske selekcije na Olimpijadi. Zvučno ime Kampa je mađarski stručnjak Dany Gabor, četverostruki osvajač Lige prvaka sa mađarskim Györo Audi ETO koji u Žuknicu stiže kao aktualni prvak Europe. Uz navedene kao gost Kampa s vratarima će raditi Sanimir Radek, nekadašnji vratar Zagreba, PIPO IPC-a, Ormoža.

Izuzev vrhunskih trenerskih imena u Hippocampusu će se pojaviti i vrhunska igračka imena; već u ponedjeljak na svečanom otvorenju Kampa sa svim sudionicima i gostima družiti će se hrvatski reprezentativci Krešimir Kozina i Ivan Pešić, reprezentativka Katarina Ježić te riječki internacionalac Antonio Pribanić.

U Kampu će se trenirati dva puta dnevno, ujutro i popodne, a naglasak će biti na individualnom poboljšanju tehničko-taktičkih elemenata rukometne igre.

U ponedjeljak, 2. srpnja nakon uvodnih treninga od 20 sati na rasporedu je ceremonija otvorenja Kampa uz nastup Tamburaškog sastava Fontana. Ulaz za sve ljubitelje sporta i rukometa je besplatan.

 

Međunarodni rukometni kamp sufinancira  Općina Kostrena.


Najava Međunarodnog rukometnog Kampa Hippocampus
Najava Međunarodnog rukometnog Kampa Hippocampus
Najava Međunarodnog rukometnog Kampa Hippocampus

 

Službena stranica Hippocampusa