SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Obavijest o zatvaranju prometnice prema Žurkovu zbog održavanja 25. Županijskih sportskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ

Novosti Obavijesti

Ove subote, 27. svibnja 2023. Kostrena će biti domaćin 25. Županijskih sportskih igara dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ na kojima će sudjelovati 22 ekipe s oko 700 natjecatelja iz 18 županijskih ogranaka i 4 kluba.

Riječ je o cjelodnevnom sportskom događaju čiji će se sudionici okušati u 11 sportskih disciplina. Većina sportskih natjecanja održavat će se  u Kostreni, izuzev kuglanja koje će biti organizirano u Dražicama i streljaštva u Voloskom.

Program počinje okupljanjem na parkiralištu u Žurkovu od kuda svi sudionici u mimohodu idu prema stadionu NK Pomorac u Žuknici. U 9:30 sati na stadionu će se održati postrojavanje i svečano otvorenje igara nakon čega se natjecatelji raspoređuju po sportskim borilištima.

Proglašenje pobjednika predviđeno je u Žurkovu iza 17 sati nakon čega slijedi druženje uz Trio Andreas, uz poziv svim mještanima i posjetiteljima Kostrene da dođu bodriti natjecatelje i pridruže se zabavi.

Od  petka 26. 5. u 22:00 sata do subote 27. 5. u 23:00 sata za sav promet bit će zatvorena cesta prema uvali Žurkovo, a pristup će biti omogućen jedino dostavi, interventnim vozilima i stanovnicima Žurkova.