SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Obavijest Komunalnog društva Kostrena

Novosti

U cilju prevencije širenja koronavirusa COVID-19 Uprava groblja Komunalnog društva Kostrena  do 14. travnja 2020. godine neće primati stranke, izuzev okolnosti smrtnog slučaja, a obitelj ne posjeduje grobno mjesto.

Preporuka je da se sprovodi odvijaju u krugu najuže obitelji, odnosno u prisutnost što manjeg broja osoba kako bi se izbjegli svi rizični kontakti. Prilikom obavijesti o smrti, ne smije se objavljivati podaci o mjestu i vremenu pogreba i posljednjeg ispraćaja. Obustavlja se organizacija glazbenih usluga i dostave cvijeća. Izraze sućuti uputno je iskazati samo naklonom, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata. Tijekom sprovoda, koliko god je to moguće, trebalo bi održavati fizičku udaljenost od minimalno jednog metra. Nitko od sudionika ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu i respiratorne smetnje.

Svi zaposlenici KD Kostrena upoznati su s mjerama zaštite na radu kao i mjerama samozaštite od moguće zaraze u kontaktu s drugim osobama. Predmeti koji se koriste tijekom sprovoda bit će dezinficirani nakon obavljenog sprovod. Detaljnije informacije mogu se dobiti radnim danom od 8 do 16 sati  (osim subote) pozivom na broj telefona 289-570 ili na broj mobilnog telefona 099-662-9197.

 

Preuzmite dokumente

Dokument1 pdf | Odluka-Stozera-civilne-zastite-RH-od-20.03.2020.-sprovodi.pdf | 64,46 KB