SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | Kontakti

“Odvojeno prikupljanje otpada” tribina za privatne iznajmljivače

Novosti Obavijesti

Turistička zajednica općine Kostrena  u suradnji s Općinom Kostrena i Komunalnim društvom Čistoća d.o.o. Rijeka,  organizira tribinu o odvojenom prikupljanju otpada za sve osobe koje nude privatni smještaj na području Općine Kostrena (iznajmljivače). Tribina će se održati u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, s početkom u 17:00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni, Sv. Luciji.

Svrha tribine je educiranje i informiranje iznajmljivača o održivom gospodarenju otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, pravilno odvajanje otpada u privatnom smještaju, te upoznavanje iznajmljivača s novim individualiziranim sustavom prikupljanja otpada.

Tribina je namijenjena isključivo iznajmljivačima, a nakon edukativno-informativne prezentacije o pravilnom načinu postupanja s otpadom, iznajmljivači će predstavnicima KD Čistoća d.o.o. Rijeka moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na e-mail: info@visitkostrena.hr ili na telefon: 051/289-207 najkasnije do 22. ožujka 2023. godine.