SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Počinje novi ciklus predavanja za kostrenske poduzetnike

Novosti Obavijesti

Općina Kostrena i Edukacijsko-savjetodavni centar Optimum iz Kostrene, suorganizatori su besplatnih predavanja za kostrenske poduzetnike Poslovni uspjeh, s ciljem da poduzetnicima približe različita stručna znanja koja će im pomoću u poslovnom razvoju. Predavanja su dio nastojanja Općine Kostrena da potakne razvoj lokalne poslovne zajednice te da Kostrena osim mjesta poželjnog za život, postane i poželjnim mjestom za poslovanje.
Nakon ljetne pauze, novi ciklus edukacija započinje predavanjem “Pametna rješenja za uštede – osnovna porezna znanja”, koje će se održati 18. rujna s početkom u 17:30 sati, u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.
Porezna znanja poduzetnicima će približiti predavačica Laura Žeželić, vlasnica Računovodstva Terra koja je i sama poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom na području računovodstva i financija. Kroz predavanje će poduzetnicima pokušati približiti aktualnu poreznu reformu i dati korisne porezne savjete o  mogućnostima poreznih ušteda koje  mogu ostvariti.
Predavanje je namijenjeno poduzetnicima s područja Kostrene uz prethodnu prijavu preko stručne suradnice u Općini Kostrena na mail martina.zekic@kostrena.hr ili na telefon 209 071.