SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Pomorcu 1921 Memorijal Milana Perovića

Novosti

Veterani Pomorca 1921 pobjednici su 15. izdanja malonogometnog Memorijala Milana Perovića, što je u Sportskoj dvorani Kostrena igran u spomen na doajena sportskog novinarstva, dugogodišnjeg novinara Novog lista i Sportskih novosti, ali iznad svega Kostrenjana i prijatelja Pomorca. Domaćini i organizatori jubilarnog izdanja turnira, kojemu je pokrovitelj Općina Kostrena, u finalnom dvoboju bili su s 3:2 uspješniji od branitelja naslova, selekcije Hrvatskog nogometnog saveza, uzvrativši gostima iz Zagreba za prošlogodišnji poraz u završnici. Sva tri gola za Kostrenjane postigao je Nikša Dokmanović, dok je za selekciju HNS-a dvostruki strijelac bio Robert Radić. Dvoboj za treće mjesto je s uvjerljivih 7:0 pripao Rijeci, protiv veterana Kraljevice pet pogodaka postigao je Natko Rački, a dvaput se u strijelce upisao Arnel Petrović.

Pomorac 1921 je u polufinalu s 3:1 svladao Kraljevicu s dva pogotka Vladimira Jerića i jednim Damira Vulića, strijelac za Kraljevičane bio je Dean Brekalo. Selekcija HNS-a pobijedila je Rijeku 4:3, golove za pobjednike postigli su Hrvoje Štrok, Stipe Brnas, Ivica Antolić i Milan Marinić, a za Riječane je dva gola dao Arnel Petrović, jedan je dodao Natko Rački.

Pomorac 1921 nastupio je, pod vodstvom Marija Sintića, u sljedećem sastavu: Filip Arbanas, Marko Bučić, Damir Vulić, Gordan Lozo, Vladimir Jerić, Nikša Dokmanović, Marko Lučić, Igor Smeraldo, Karlo Đivoje, Danijel Gržinčić, Ratko Miliković.


Pomorcu 1921 Memorijal Milana Perovića
Pomorcu 1921 Memorijal Milana Perovića
Pomorcu 1921 Memorijal Milana Perovića
Pomorcu 1921 Memorijal Milana Perovića