SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Poziv KD Čistoća za preuzimanje individualnih zelenih spremnika za miješani komunalni otpad

Novosti Obavijesti

Na području Općine Kostrena počinje nadogradnja sustava za prikupljanje miješanog komunalnog otpada. Korisnicima će bez naknade biti dodijeljeni individualni zeleni spremnici za prikupljanje miješanog komunalnog otpada o čemu će dobiti obavijest uz mjesečni račun za usluge KD Čistoća.

Individualni zeleni spremnici za sve kategorije korisnika preuzimat će se na „Reciklažnom dvorištu Urinj“, u razdoblju od 14. 9. do 26. 9. 2020. radnim danom od 10 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati. Korisnici spremnika većeg kapaciteta bit će naknadno obaviješteni o dodjeli i mjestu preuzimanja.

Za sve informacije i prateće administrativne poslove (rješavanje statusa korisnika, promjena korisnika, promjena podataka o članovima i sl.), korisnici se mogu javiti u komercijalnu službu KD Čistoća i to osobno na adresi Dolac 14, svakim radnim danom (ponedjeljak-petak) od 7 do 12 sati, putem telefonskih brojeva telefonski na brojeve 353-400, 353-402 i  353-403 ili putem e-pošte na adresu komercijala.stambeni@cistoca-ri.hr za kućanstva te komercijala.poslovni@cistoca-ri.hr za poslovne korisnike.

Više informacija o dodjeli spremnika za kućanstva može se pročitati na mrežnim stranicama KD Čistoća na poveznici https://cistocarijeka.hr/poziv-za-preuzimanje-individualnog-zelenog-spremnika-za-mijesani-komunalni-otpad-na-podrucju-opcine-kostrena-kucanstva/

Više informacija o dodjeli spremnika za pravne osobe i obrtnike može se pročitati na mrežnim stranicama KD Čistoća na poveznici https://cistocarijeka.hr/poziv-za-preuzimanje-individualnog-zelenog-spremnika-za-mijesani-komunalni-otpad-na-podrucju-opcine-kostrena-pravne-i-fizicke-osobe-obrtnike-te-ostale-korisnike-koji-nisu-kucanstv/

Reciklažno dvorište Urinj smješteno je uz prometnicu koja od kružnog raskrižja na Urinju vodi prema glavnom ulazu rafinerije nafte Rijeka.