SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Prodaja sezonskih pretplata za parkirališta

Novosti Obavijesti

Komunalno društvo Kostrena obavještava korisnike kako će s 1. lipnja 2020. početi naplata parkiranja na parkiralištima u Kostreni. Prodaja sezonskih pretplata počinje u ponedjeljak 18. svibnja.

Cijene usluga ostaju nepromijenjene u odnosu na 2019. godinu. Sezonska pretplata za čitav period naplate od 1. 6. do 30. 9.  iznosi 400 kuna dok za mještane Kostrene pretplata iznosi 100 kuna, a za povlaštene korisnike (osobe s invaliditetom i osobe sa statusom hrvatskih branitelja), 50 kuna.

Prilikom kupnje sezonske pretplate korisnik usluge dužan je dostaviti na uvid:
– prometnu dozvolu vozila
– osobnu iskaznicu vlasnika ili korisnika vozila

Mještani Kostrene sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važeće osobne iskaznice na kojoj je navedena adresa na području Kostrene.
Osobe s utvrđenim invaliditetom od min. 20%  sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važećeg znaka pristupačnosti i/ili važećeg rješenja o invaliditetu od najmanje 20%.
Hrvatski branitelji s prebivalištem u Kostreni, sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važeće osobne iskaznice na kojoj je navedena adresa na području Kostrene, važeće iskaznice hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata i/ili dokumenta  kojim se može dokazati status hrvatskog branitelja (vojna iskaznica sa upisanim i ovjerenim sudjelovanjem u Domovinskom ratu, potvrda o priznatom statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata ili slično).

Uredovno vrijeme za prijem stranaka je od ponedjeljka do petka u periodu od 10 do 16 sati u službenim prostorijama KD KOSTRENA d.o.o. u Kostreni, na adresi Žuknica 1b (južni ulaz Školsko-sportske dvorane Kostrena ).

U radu sa strankama KD Kostrena primjenjuje slijedeće epidemiološke mjere:
– u prostorije KD KOSTRENA može ući maksimalno jedna osoba
– svakoj stranci će se kod ulaska izmjeriti tjelesna temperatura
– svaka stranka u kontaktu sa službenim osobama mora koristiti zaštitnu masku
– prilikom ulaska u zgradu i prostorije KD Kostrena potrebno je dezinficirati ruke
– stranke se neće primati izvan objavljenog radnog vremena za prijem stranaka

Preuzmite dokumente

Obavijest KD Kostrena pdf | OBAVIJEST-O-PARKIRALISTIMA.pdf | 176,30 KB