SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | Kontakti

Najava: 29. Maškarani auto rally “Pariz-Bakar”

Novosti

Maškarani rally Pariz-Bakar startat će u subotu u 10:05 sati, a početna točka je riječki Pariz s kojeg rally kreće prema Korzu. Ruta se nastavlja preko Kostrene do Bakra. Dolazak sudionika u Kostrenu predviđen je u 11:30 sati nakon čega će se na parkiralištu iznad plaže Nova voda održati ispit spretnosti.

Mole se vozači da u subotu tijekom jutarnjih sati na tom parkiralištu ne parkiraju automobile do odlaska sudionika rallya prema Bakru te za povećan oprez u prometu tijekom trajanja manifestacije.

 

Pravilnik natjecanja s itinererom, skicom ispita spretnosti i prijavnim listom nalaze se u privitku.

Ispunjeni prijavni list možete poslati e-mailom sport@ak-rijeka.hr , poštom na adresu Autokluba Autoklub Rijeka, Dolac 11 ili ga donijeti osobno te u TIC Korzo 14. Kao i prijašnjih godina, uz prijavni list potrebno je priložiti potvrdu uplate startnine, fotokopije vozačke dozvole, prometne dozvole i police osiguranja vozila s kojim sudjelujete. Također potrebno je dostaviti i kopiju osobne iskaznice ostalih sudionika u vozilu. U cilju što sigurnijeg i kvalitetnijeg natjecanja molimo Pročitajte pravilnik natjecanja kako bi bili upoznati s pravilima i rutom prolaska ovogodišnjeg rally-a.

 

Informacije možete pronaći putem Facebook stranice Autokluba Rijeka https://www.facebook.com/AKRijeka/ ili web stranice https://www.ak-rijeka.hr/


Najava: 29. Maškarani auto rally “Pariz-Bakar”
Najava: 29. Maškarani auto rally “Pariz-Bakar”

Preuzmite dokumente

Pravilnik pdf | Pravilnik-29.-Maškarani-autorally-Pariz-Bakar-2020..pdf | 1.013,69 KB
Prijavni list docx | Prijavni-list-2020.docx | 16,45 KB