SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | KontaktiHR | EN

Poziv na pisano testiranje kandidata za radno mjesto komunalno-prometnog redara

Novosti Obavijesti Zasnivanje radnog odnosa

POZIV NA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA 

(PISANO TESTIRANJE)

            Poziv se odnosi na kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u službu u Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Općine Kostrena na radno mjesto referent/referentica komunalni-prometni redar: 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 (tri) mjeseca, objavljen dana 16. ožujka 2022. godine na službenoj mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Općine Kostrena te u Narodnim novinama broj 34/2022.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti kandidati/kandidatkinje prijavljeni na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete i koji su o testiranju obaviješteni elektroničkim putem na e-mail adresu naznačenu u prijavi na javni natječaj.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata/kandidatkinja provest će se putem pisanog testiranja sukladno Pravilima i Uputama prethodno objavljenim na službenoj mrežnoj stranici Općine Kostrena koje se mogu pronaći na sljedećoj poveznici: https://kostrena.hr/javni-natjecaj-za-radno-mjesto-komunalno-prometni-redar-na-neodredeno-vrijeme/ .

S kandidatima/kandidatkinjama koji ostvare najmanje ili više od 50% bodova na pisanom testiranju provest će se intervju.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata/kandidatkinja provest će se u četvrtak  7. travnja 2022. godine s početkom u 10:00 sati u zgradi Narodne čitaonice Sv. Lucija na adresi Sv. Lucija 14, 51 221 Kostrena.

Za kandidata/kandidatkinju koji/koje formalno ispunjava uvjete i bude pozvan/a, a ne pristupi provjeri, uopće ili u zakazano vrijeme, ili tijekom njena trajanja odustane od iste, smatrat će se da je povukao/la prijavu na javni natječaj.

Po utvrđivanju identiteta, kandidatima/kandidatkinjama će biti podijeljena pitanja za pisano testiranje koje traje 45 minuta.

O vremenu održavanja intervjua kandidate/kandidatkinje će se naknadno obavijestiti, nakon provedenog pisanog testiranja putem e-mail adrese.

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja

 

Preuzmite dokumente

POZIV-pisano testiranje, komunalno-prometni redar pdf | poziv-PISANO-TESTIRANJE-komunalno-prometni-redar-2022-spranca-1.pdf | 190,83 KB