SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | Kontakti

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću, Prijedlog Odluke o javnim priznanjima Općine Kostrena

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Jedinstveni upravni odjel Općine Kostrena na temelju odredbi članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13, 85/15) objavljuje

 

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

Prijedlog odluke o javnim priznanjima Općine Kostrena

 

Savjetovanje sa zainteresiranom javnosti provest će se u trajanju od 4. srpnja do 16. srpnja 2018. godine. Pozivamo Vas da dostavite svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Prijedlog odluke o stipendiranju učenika i studenata putem e-maila na adresu  kostrena@kostrena.hr na obrascu u prilogu.

 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe za vrijeme trajanja javne rasprave i savjetovanja mogu se uputiti:

  • Putem obrasca (u prilogu) na stranici Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko i razumljivo napisani, uz jasno navođenje dijela Prijedloga Odluke na koje se odnose, te biti dostavljeni u gore navedenom roku.

Po završetku savjetovanja svi prijedlozi pristigli u propisanom razdoblju, biti će pregledani i razmotreni te će se o istom sastaviti ˝Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima˝ koje će biti javno objavljeno na web stranici Općine Kostrena – www.kostrena.hr.

Na temelju  pristiglih prijedloga sudionika savjetovanja formulirat će se konačni tekst prijedloga odluke o stipendiranju učenika i studenata o čijem će usvajanju raspravljati Općinsko vijeće Općine Kostrena kao nadležno predstavničko tijelo.

Preuzmite dokumente

Prijedlog Odluke docx | Prijedlog-javna-priznanja-za-savjetovanje.docx | 18,70 KB
OBRAZAC docx | OBRAZAC-savjetovanje-priznanja.docx | 14,43 KB