SV. LUCIJA 38, 51221 KOSTRENA | TEL: 051/209-000 | Kontakti

Anketa – istraživanje zadovoljstva poslovnim okruženjem

Jedan od ključnih interesa Općine Kostrena je kontinuirano praćenje potreba i želja lokalnih poduzetnika kao i praćenje zadovoljstva radom općinske uprave.

Kako bismo unaprijedili komunikaciju s lokalnom poslovnom zajednicom i omogućili poduzetnicima da iskažu svoje mišljenje, prije dvije godine uveli smo praksu redovnog anketiranja s namjerom da dobijemo što bolji uvid u ono što je poduzetnicima bitno i procijenili zadovoljni našom podrškom. 

Ovogodišnjom anketom voljeli bismo utvrditi promjene do kojih je došlo i procijeniti kako doživljavate naše usluge. 

Anketa razmatra nekoliko područja mogućeg interesa poduzetnika i njezino popunjavanje zahtijeva manje od 10 minuta vremena.  U potpunosti je anonimna i ne zahtijeva unos osobnih podataka, osim nekoliko općih  podataka potrebnih za izradu analize. Zbog bolje preglednosti pitanja preporučujemo njezino ispunjavanje na većem zaslonu, bilo računala ili tableta.

Anketa je elektronska i može se ispuniti klikom na poveznicu u nastavku, a odgovore ćemo zaprimati najkasnije do 24. 10.

Vjerujemo da će na ovaj način komunikacija između Općine i poduzetnika biti još kvalitetnija te da će na ovakav način svoje mišljenje moći iskazati i oni koji to do sada nisu imali priliku. 

Vaše mišljenje je važno, a ovo je prilika i da utječete na to što će se događati i u što će se ulagati u vašoj Općini, iskoristite je!


Anketa – istraživanje zadovoljstva poslovnim okruženjem


Za sva pitanja i eventualne tehničke poteškoće prilikom popunjavanja ankete obratite se našim vanjskim suradnicima na ovom projektu, Edukacijsko savjetodavnom centru Optimum, Kostrena.

Kontakt:

Tel: 051/323-448
E-mail: optimum@centaroptimum.hr

Za ostala pitanja obratite se Mireli Herman na
tel: 051/209-023
mail: mirela.herman@kostrena.hr